Fatima Essahsah

Owner advies- projectbureau BUREAU YAN 

Plaats

Amsterdam

Specialisaties

Programmamaker, ondernemer,
adviseur

 

Categorieën

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie:

Biografie

Fatima is als programmamaker, adviseur en ondernemerscoach een veelbelovende ondernemer in de culturele sector. Haar reis naar ondernemerschap begon twaalf jaar geleden. Met een bachelor Social Work op zak besloot Fatima BUREAU YAN op te richten. Fatima coacht ondernemers en schrijft programma’s voor sociale en culturele organisaties. Inmiddels negen jaar verder staat BUREAU YAN bekend als een intermediair bureau tussen bedrijven, organisaties en (jong) volwassenen. “Via BUREAU YAN zet ik kunst en mode in als middel, met als doel maatschappelijke thema’s aan te snijden.

Ik zet mij in voor het diversiteitsbeleid, identiteitsvorming en integratie.” Hetzelfde geldt voor het Amsterdam Fashion College. Een alternatief onderwijsprogramma dat niet alleen perspectief en de juiste tools biedt om een bedrijf te starten, maar ook ruimte en begeleiding geeft om aan zelfontwikkeling en zelfliefde te werken.

AMSTERDAM FASHION COLLEGE VIERT HAAR TIENDE EDITIE MET VAN GOGH MUSEUM.

De tiende editie van Amsterdam Fashion College X Van Gogh Museum staat in het teken van Van Goghs schilderij De aardappeleters: voor dit werk experimenteerde Van Gogh met donkere en lichte kleuren en ging hij op zoek naar echtheid. Van Gogh was erg trots op het eindresultaat, maar van vrienden, familie en andere kunstenaars kreeg hij veel kritiek. Toch liet hij zich niet uit het veld slaan, Van Gogh bleef zich ontwikkelen als kunstenaar.

En het zou wel kunnen blijken het een echt boerenschilderij is.

In de geest van Vincent van Gogh organiseren het Van Gogh Museum en BUREAU YAN deze tiende editie van Amsterdam Fashion College. Middels inspirerende workshops en gastcolleges van mode- en kunstprofessionals gaan deelnemers aan de slag met personal branding, ondernemerschap, creativiteit en duurzaamheid. Het programma sluit af met een presentatie voor een jury. Alle deelnemers ontvangen bij het volbrengen van het programma een officieel certificaat.

Amsterdam Fashion College is genomineerd voor de ‘Omarm prijs 2021’!

Bezoek onze website voor meer informatie: www.bureauyan.nl